Coco Jambo Festival

Afgelopen jaar vond er een gloednieuw evenement plaats in Warmenhuizen: het Coco Jambo Festival. Twee dagen lang werd er volop gefeest en genoten van alle muziek door jong en oud. Het festivalterrein was op de Dorpsstraat voor de Coco Bar. Een gedeelte van de straat was afgesloten, zodat alle feestvierders genoeg ruimte hadden om te dansen. Het grote podium met verschillende bands en dj’s, de bars met genoeg alcoholische en non-alcoholische drankjes en de foodtrucks maakten het festival helemaal compleet!

11 & 12 mei 2024

Ook het derde editie van Coco Jambo was een geslaagde feest! Met de zaterdag volledig uitverkocht binnen een dag en voor het eerst een dresscode “Be part of the day&night, dress in white”. En de zondag afgeladen vol terrein met geweldige artiesten.

Super bedankt aan iedereen die aanwezig waren en hopelijk tot de volgend editie!

13 & 14 mei 2023

Na een succesvolle eerste editie komt Coco Jambo terug naar Warmenhuizen.Was het weekend van het tweede editie ook zeer geslaagd. Met beide dagen binnen enkele dagen uitverkocht en geweldige optredens van de artiesten was een weer een magisch feest.

14 & 15 mei 2022

Op zaterdag 14 mei om 14.00 uur werd het festival afgetrapt met Buddy Folly (Rock ’n Roll). Daarna gingen we ‘Back to the 90’s’ met Klatsch Soundsystem. Langzaamaan stroomde het festivalterrein helemaal vol. De gezelligheid zat er goed in, want het was hĂ©lemaal uitverkocht. De avond werd goed afgesloten met Feest DJ Arie.

Op zondag 15 mei was het thema de Hollandse middag. Henk Naber, Peter Meijer en Zanger Arie zorgden voor gezellige Hollandse feestmuziek waarop luidkeels kon worden meegezongen. De sfeer zat er net als de vorige dag goed in. Er werd gelachen, gezongen, gedronken, gegeten en gedanst. Aan het einde van de avond zorgde Jacco Silver nog voor een feestelijke afsluiting.

Aftermovie 2022

play