Feesten & partijen

Heb jij ook zo’n zin in een feestje? Wij ook! Door het jaar heen organiseren wij verschillende grote feesten voor jong en oud. Bij ons barst natuurlijk het feest los met de Kermis in Warmenhuizen en het Coco Jambo Festival. Ook op de jaarmarkt is het bij ons altijd beregezellig.

Coco Jambo Music Festival

Elk jaar vind er een groot evenement plaats in Warmenhuizen: het Coco Jambo Music Festival. Twee dagen lang wordt er volop gefeest en genoten van alle muziek door jong en oud. Het festivalterrein is op de Dorpsstraat voor de Coco Bar. Een gedeelte van de straat wordt speciaal afgesloten, zodat alle feestvierders genoeg ruimte hebben om te dansen. Het grote podium met verschillende bands en dj’s, de bars met genoeg drankjes en de foodtrucks maken het festival helemaal compleet!

Lees verder

Kermis Warmenhuizen

Ieder jaar in op de derde zondag van augustus barst het grootste feest van Warmenhuizen los: de Warmenhuizen Kermis. Midden tussen alle kermisattracties en kramen op de Dorpsstraat vieren de jongeren en volwassenen feest bij de Coco Bar. Op zondag, maandag en dinsdag is er bij de Coco Bar altijd een goed gevuld muziekprogramma met diverse bands, zangers en dj’s. Van vroeg in de middag tot in de late uurtjes wordt er volop gefeest.

Lees verder

En heel veel andere feesten en avondjes uit

Aan gezelligheid is er geen gebrek bij de Coco Bar, want het hele jaar door worden er bij ons de allerleukste feesten georganiseerd. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht op de jaarmarkt op de eerste zondag van juni. Maar ook de rest van het jaar organiseren wij allerlei leuke evenementen. Wij zijn dé plek waar je altijd terecht kunt voor goede muziek, een hapje, een drankje en gezelligheid.