Over ons

De Coco Bar is het gezelligste dorpscafé aan de Dorpsstraat in Warmenhuizen. Bij ons geniet je vier dagen per week van een hapje en een drankje. Naast Hertog Jan van de tap hebben we ook verschillende speciaalbieren op fles en heerlijke wijnen. Neem plaats aan de bar, aan een van de tafels in het café of op ons zonovergoten terras. Op vrijdag en zaterdagavond gaan ook regelmatig de voetjes van de vloer bij de leukste dj’s en bands die hier komen optreden.

Geschiedenis

Na de oprichting van Warmenhuizen in 745 werden in de loop der jaren verschillende horecabedrijven opgericht. Dat de inwoners van Warmenhuizen wel van een lekker hapje en drankje houden, is gezien het aantal restaurants en cafés dat er vroeger was altijd zo geweest.

In 1629 werd de Lindeboom opgericht als gezellig dorpscafé aan de Dorpsstraat. In hetzelfde pand bevindt zich nu de Coco Bar. In de afgelopen jaren is de naam vaak gewisseld tussen de Coco Bar en de Lindeboom. Aan de sfeer van het café is echter niets veranderd. Het is altijd een typisch dorpscafé gebleven waar jong en oud gezellig kunnen samenkomen en borrelen.

Frank Zutt

Sinds 2014 is Frank Zutt de trotse eigenaar van de Coco Bar. De geboren Warmetuuter heeft hier in de regio in meerdere horecazaken gewerkt voordat hij de Lindeboom overnam en de naam weer terugveranderde naar de Coco Bar. Hij begon zijn horeca-carrière bij de Ooijevaar als kok. Daarna heeft hij nog bij verschillende restaurants in Schoorl gewerkt, totdat hij in 2009 eigenaar werd van Bolletjescafé de Klok in Warmenhuizen. Het runnen van een eigen horecazaak beviel hem zo goed, dat hij in 2014 de Coco Bar overnam.

Sinds 2014 is er veel veranderd in de Coco Bar. Zo kun je er nu een heerlijk hapje eten en kun je er nu heerlijk ontspannen op het zonovergoten terras. Ook heeft Frank de afgelopen jaren het interieur onder handen genomen. De lange picknicktafel heeft plaatsgemaakt voor kleinere tafels met barkrukken en op de wand vind je nu fotobehang dat je helemaal mee terug neemt in de geschiedenis van de Coco Bar.

Het Team

Frank Zutt is de eigenaar van de Coco Bar, maar hij doet zeker niet alles alleen. Hij heeft een fantastisch team om zich heen verzameld die samen met hem de gasten van de lekkerste hapjes en drankjes voorzien. Het team bestaat voornamelijk uit bekende gezichten uit het dorp. De Coco Bar is natuurlijk niet voor niets een dorpscafé.